Kungsberget!!!

Nu är man påväg till kunsberget! Tittar på film och myser! Puss

Hej!

 förlåt att jag inte har bloggat men jag har haft fullt upp. Vi har flyttat rum i huset så det är därför! Men jag hoppas alla har det bra. Och glöm inte att titta på min y-kanal: Jasmin pettersson. Och gilla och prenumenera (stavfel) och kommentera! Så hörs vi sen <3<3<3 puss och kram!!

Youtube kanal ;D

Hej!!
Besök min youtube kanal: Jasmin pettersson! och titta på mina videos :3

Grattis!!

Idag fyller min lossas syrra 14 år!! <3 🎊🎉 Hoppas du får en toppen dag :) Linnea;**

Hej bloggen ;)

Idag (onsdag) Kanske jag ska göra en vlogg. Men det bror på om jag får mer frågor... För jag kan ju inte ha en fråge stund med 4 frågor.. :/ Så jag hoppas att ni skriver frågor :) Har bara fått på instagram. Föresten. Jag kommer kasnke ta bort att jag har privat :) Men det är bara (KANSKE) Okej. Ha ett undrebart lov, alla som har lov <3<3<3 På tisdag ska jag till kungsberget med mina syskon :) Jag har inte lov då men jag får va ledig :) Har aldrig vart till kungsberget.... För varje år har vi en sak på skolan om man ska åka till kungsberget elr åka till studenternas/ fjällnora. Men båda åren så har jag vart sjuk. Så det ska bli jätte kul på tisdag :)
Men puss och kram alla <3

Frågor?

Hello!
Jag har tänkt att ni kan skriva frågor om mig här nere! Och sen kommer jag svara på frågorna på en vlogg sen. Så skriv frågor så  svarar jag på dom sen :)
Puss! <3<3

Nya hörlurar!!

Rekommenderas! Hörlurar med headset och bra bas! Köpt från clasohlsson. 150:- bra!

Hej bloggen!!

Jag är hemma själv med min lodsas syrra Linnea.Vi spelar lite wii :3 Ja... Jag vet inte vad jag ska skriva... Min bästis kommer komma till mig på fredag (kanske) Det kommer bli jätte kul!! Linnea är gasnka bra på att boxas ;D (PÅ WII) hehe  I veckan här kommer jag åka och hällsa på min nya skola :) Den skolan är jätte bra (Enligt mina syskon) Och kompisarna säger också att den är jätte bra! så jag kommer nog trivas ;3 kommer blogga lite varje dag så att ni vet! Pöss!! <3<3<3<3<3<3<3<33<3<33 

Vill bara påminna om!

Hej! 
Jag ville bara säga att om någon ser en människa på rasten som sitter helt ensam, fråga då om den vill va med er/dig då! För man vet aldrig hur alla som är ensama typ hela tiden känner! Dom kanske känner att dom inte betyder något för någon. Jag har vart me om en sån här sak, så det är därför jag påminner er alla!! För om ni säger att: Kom och va med mig/oss! Då kanske den människan tycker att: Ja! Jag får va med några! Yey :)
Så hoppas att ni gör så här som jag sa :) För om man gör så blir det bättre för dom i skolan som blir mobbade, utstött och dom kan också dra sig undan nån stands där man inte ser det. Det finns människor ocskå som har kännslor te.x dom har det svårt hemma. Och så går dom och bär på det där i skolan. Men dom visar det inte. Bara med att vara lite tyst och s. Men då ska ni alltid fråga om det är något och sätta sig och trösta den!! Jag LOVAR att dom kommer bli gladare då :)
Det var allt ;) Pözz!! <3<3<3<3

Min kanin Malin :*

Paj!

Då blire paj! (Lite mörk bild)

Lite bilder :3

Nu ska jag bara beskriva mig ;*

Hej.
Jag heter ju Jasmin Pettersson. Jag skulle beskriva mig som lite våghallsig och ganska kaxig i bland. Jag kan säga saker i klassrummet utan att jag ångrar det. Det känns ganskacoolt. X) Jag har ett stort intresse för mode, Men det kasnke inte syns... Men aja. Jag har ganska många vänner i klassen. Dom är helt undrebara! Jag och min pappa och hans sambo åker varje år Raggarbil :3 En ljusblå Chrysler Windsor. Årsmodell : 60 
Det är ganska kul att åka och visa bilen bland follk på bilträffar och bilutställningar :) 
Om ni har en Raggarbil, Kommentera Vilken sort och villken Årsmodell :)
Ja. Jag vet inte vad jag mer ska beskriva mig.. 
Jo, Min favvo musik är pop :)  Einem är bra :3 Hans bästa låt är nog: Not afraid.
Ja men Hejdå och puss och kram till alla :* <3

Det här är "min" katt ❤❤

Det här är junior!! Han är jätte snäll och äten typ hela tiden xD ❤❤ puss

Hej! Nu har jag blogg!

Liten bild ❤

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

jasminisen.blogg.se

Ja, Jag kommer beskriva mina dagar, och hur jag mår och så.... Det är första gången jag har en blogg så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer ;) Hoppas ni kommer tycka om min blogg!! Gör så mycket jag kan varje dag. Puss! <33

RSS 2.0